Despre noi

Ansamblul Mufty Residence este realizat folosind sisteme moderne de constructie, sisteme de cofrare de prima clasa.
Blocurile sunt construite din beton si fier de cea mai buna calitate, iar fundatiile sunt continue pentru fiecare bloc.
Exista parcari special amenajate, supraterane si subterane, bariera, monitorizare video.

Oferta actuala dispune de 68 de unitati pentru vanzare (garsoniere/apartamente cu 2 camere/apartamente cu 3 camere), distribuite in 2 corpuri, pe P, 2 etaje si mansarda.
Pentru partile comune ale celor 2 corpuri, dezvoltatorul a prevazut finisaje deosebite: placari cu gresie de cea mai buna calitate, mana curenta inox, lift, sistem modern de interfonie, cu dispozitive montate in fiecare apartament.

De asemenea, imobilul este dotat cu un sistem de paratraznet de ultima generatie, dar si cu un sistem de monitorizare video, de care putine complexe rezidentiale noi dispun.
Apartamentele dispun de finisaje si dotari de cea mai buna calitate: structura de beton armat, izolatie termica, formata din caramida porotherm si polistiren de 10 cm, certificat cu clasa energetica A, centrale termice cu termostate wireless, pentru un consum optim, tamplarie PVC GEALAN 6 camere cu geamuri 4 seasons, usa intrare metalica, bai complet utilate, pardoseli de parchet / gresie, usi interior de calitate.

Modelele de gresie si faianta vor fi foarte atent alese. Fiecare apartament poate fi personalizat, in functie de cerintele clientului (in limita bugetului agreat cu dezvoltatorul).
3_f_am
Va stam la dispozitie pentru orice detaliu la numarul de telefon: 0763 674 414Vezi localizare

Pin It on Pinterest

Share This