Despre noi

Ansamblul Mufty Residence este realizat folosind sisteme moderne de constructie, sisteme de cofrare de prima clasa. Blocurile sunt construite din beton si fier de cea mai buna calitate, iar fundatiile sunt continue pentru fiecare bloc.Parcari special amenajate,bariera,monitorizare video. Dispunem de 75 de unitati pentru vanzare care consta in apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Dispunem de asemenea de un bloc, unde puteti gasi garsoniere de inchiriat. Beneficiati de o curte interioara si foarte multe avantaje la inchiriere unui imobil din blocul nostru.
Pentru partile comune ale imobilului ,dezvoltatorul a prevazut finisaje deosebite din care mentionam : placari cu gresie de cea mai buna calitate (spania ) si mana curenta inox,lift,iar accesul in imobil se va face cu ajutorul unui sistem modern de interfonie cu dispozitive montate in fiecare apartament.de asemenea imobilul este dotat cu un sistem de paratraznet de ultima generatie, dar si cu un sistem de monitorizare video,de care putine complexe rezidentiale noi le detin.

Rezervarea din timp a unui apartament va ofera posibilitatea personalizarii unor finisaje interioare dupa gusturile si nevoile fiecarui client .(in limita bugetului stabilit de comun acord )

Apartamentele din acest complex rezidential dispun de finisaje si dotari de cea mai buna calitate:structura de beton armat,izolatie termica formata din caramida porotherm si polistiren de 10 cm,certificat cu clasa energetica A,centrale termice cu termostate wireless pentru un consum optim,tamplarie PVC GEALAN 6 camere cu geamuri 4seasons,usa intrare metalica,bai complet utilate,pardoseli de parchet(gresie),usi interior,gresia si faianta vor fi atent alese. Fiecare imobil va fi personalizat in functie de cerintele clientului pentru ca in final sa iasa exact ceea ce va doriti.
coperta-brancoveanu-residence-4-700x420
Va stam la dispozitie pentru orice detaliu la numarul de telefon: 0763 674 414Vezi localizare

Pin It on Pinterest

Share This